Menu
Menu
Winkelwagen
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacybeleid.

Sonia Beauty

Vapozone, Stoomapparaat  Deze vapozone is een zeer hoogwaardige stoomapparaat met vele functies zoals timer, ozone, kruidenreservoir en oliën vilt. Door zijn elegante uiterlijk geeft deze vapozone uw schoonheidssalon inrichting een luxe uitstraling. Door zijn gebruiksvriendelijke instel..
€159,00
Toevoegen
Vapozone, Stoomapparaat Digitaal  Deze vapozone is een zeer hoogwaardige stoomapparaat met vele functies zoals timer, ozone, standby functie en een olie vilt. Door zijn elegante uiterlijk geeft deze vapozone uw schoonheidssalon inrichting een luxe uitstraling. Door zijn gebruiksvriendelijke ..
€189,00
Toevoegen
Omdat we gaan stoppen met dit model loupelamp, bieden wij de laatste stuks aan met een mooie korting Deze loupelamp met tafelklem heeft een uniek design die in elke schoonheidssalon, nagelstudio, pedicure saloninrichting past. Door de slanke vergrootglas in combinatie met de LED verlichting maakt..
€69,00 €119,00
Toevoegen
Loupelamp op statief de Lux Deze loupelamp op statief heeft een uniek design die in elke schoonheidssalon, nagelstudio, pedicure salon, saloninrichting past. Door de slanke vergrootglas in combinatie met de LED verlichting maakt het deze loeplamp zeer prettig om mee te werken. De loupelamp..
€129,00
Toevoegen
Loupelamp op statief   Deze loupelamp op statief heeft een uniek design die in elke schoonheidssalon, nagelstudio, pedicure salon, saloninrichting past. Door de slanke vergrootglas in combinatie met de LED verlichting maakt het deze loupelamp zeer prettig om mee te werken. De loupelamp i..
€129,00
Toevoegen
  Dit statief is zeer wendbaar en door zijn ronde voet met 5 wieltjes zeer stabiel.   Stabiel statiefIn zwart of wit verkrijgbaarloupelamp apart verkrijgbaarLuxe uitstraling5 wieltjes met remTrays los bij te bestellen + € 20,- ( foto trays dient als voorbeeld ) Alle prijzen zi..
€59,00
Toevoegen
  Dit statief is zeer wendbaar en door zijn ronde voet met 5 wieltjes zeer stabiel.    Stabiel statief In zwart of wit verkrijgbaar loupelamp apart verkrijgbaar Luxe uitstraling 5 wieltjes met rem Trays los bij te bestellen + € 20,- ( foto trays dient als voorbeeld )   Alle pr..
€59,00
Toevoegen
Beautytoren 10 in 1 met Diamond Microdermabrassie van Sonia Beauty   Deze luxe Beautytoren van Sonia Beauty staat in iedere schoonheidssalon en zegt iets over de behandelaar, deze toren beschikt over een: Digitale Vapozone, Loupelamp met energie zuinige led lampjes, Vacuüm, Spray, Bo..
€999,00 €1.099,00
Toevoegen
Deze multifunctional 6 in 1 van Sonia Beauty staat in iedere moderne schoonheidssalon. De multifuctional beschikt over een: Vacuüm, Spray, Borstelapparaat, Ultrasoon, Galvanic en High Frequence. Vacuüm met diverse opzetstukken Spray Borstelapparaat met timer, links en rechts draaiend, i..
€399,00
Toevoegen
Borstelapparaat H2601 De borstelapparaat H2601 is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. Door digitale instellingen is de snelheid gemakkelijk en nauwkeurig in te stellen. In tegenstelling van andere borstelapparaten heeft de H2601 een recht handstuk i.p.v. van een pistool vorm waardoor..
€119,00
Handdoeken warmer    De Handdoekenwarmer is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat, Het heeft een half transparant raam en genoeg ruimte op het rekje voor zes kleine handdoekjes,het is eenvoudig open en dicht te doen en er is een lekbakje onder het deurtje te bevestigen,De temperatuur is eenvou..
€169,00
Handdoekenwarmer XL  De Handdoekenwarmer XL is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat, Het heeft een half transparant raam en genoeg ruimte op het rekje voor twaalf kleine handdoekjes,het is eenvoudig open en dicht te doen en er is een lekbakje onder het deurtje te bevestigen,De temperatuur i..
€189,00
Toevoegen
UV Sterilisator De UV sterilisator is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat,Door middel van UV licht worden al uw {beauty} instrumenten,scharen kammen handdoeken etc eenvoudig  in 30 tot 60 minuten gesteriliseerd. in 30 tot 60 minuten gedesinfecteerd eenvoudig te verwijderen lade g..
€69,00
Deze complete set bevat: Borstel 1 = foam groot Borstel 2 = haar, hard groot Borstel 3 = Slijpsteen groot Borstel 4 = haar, zacht groot Borstel 5 = Slijpsteen klein Borstel 6 = haar, zacht klein   Borstels zijn niet los verkrijgbaar! Alle prijzen zijn exclusief btw. Bezorg..
€30,00
Toevoegen
Opzetstukken vacuüm/ zuig t.b.v Beautytoren H-5050 (prijs is per set) Alle prijzen zijn exclusief btw. Bezorgen is mogelijk. Alleen bij zelf ophalen is het mogelijk om te pinnen...
€15,00
Toevoegen
Opzetstukken high frequency (prijs is per set) Alle prijzen zijn exclusief btw. Bezorgen is mogelijk. Alleen bij zelf ophalen is het mogelijk om te pinnen...
€25,00
Toevoegen
1 - 16 van 16 (1 pagina's)