Alles op voorraad

Bezoek onze showroom

Laagste Prijs

Vanaf € 100,- gratis bezorgen binnen Nederland

Bezorgen & Afhalen

 

Bezorgen binnen Nederland:

Bij Zensiv is het mogelijk om je bestelling te laten bezorgen, bij besteding vanaf € 100,- is verzenden gratis ! ( met uitzondering van accessoires en onderdelen ).

Kleine pakketten versturen wij met PostNL, je ontvangt van PostNL een Track & Trace, met deze Track & Trace kan je jouw pakket volgen.

Pallet-vracht ( bijvoorbeeld : Behandelstoel, Complete salonset, Manicuretafel ), deze versturen wij met een externe vervoerder ( Wesseling )

Bezorging van alle bestellingen zijn tot aan de eerste deur/drempel op de begane grond, (de bestelling word dus niet naar binnen gebracht!)

Wij kunnen niet aangeven hoe laat jouw bestelling bij je word bezorgd, wil je een tijdslevering? de kosten voor een tijdsblok van 2 uur zijn € 50,- ex btw., als je bij ons je telefoonnummer en/of mail adres hebt doorgegeven dan ontvang je van de vervoerder op de dag van bezorgen een melding hoe laat ze ongeveer bij je zullen zijn, let op! dit is geen zekerheid de vervoerder is afhankelijk van het weer, verkeer, en onverziene omstandigheden.

Zensiv is niet verantwoordelijk voor het niet of niet tijdig doorgeven van het juiste bezorgadres, extra gemaakte kosten i.v.m. eventuele aanpassingen berekenen wij daarom altijd door aan de klant.


Bezorgen België:

Helaas kunnen wij het bezorgen voor Belgische klanten niet gratis aanbieden, we kunnen wel voor u de btw verleggen ( intracommunautaire levering )

Kleine pakketten gaan op gewicht, de tarieven liggen gemiddeld tussen € 10,- en € 20,-. ex btw.

Palletvracht (bijvoorbeeld : Behandelstoel, Complete salonset, Manicuretafel), deze versturen wij met een externe vervoerder, de kosten voor een pallet zijn € 90,- ex btw.

Bezorging van alle bestellingen zijn tot aan de eerste deur/drempel op de begane grond.

Wij kunnen niet aangeven hoe laat jouw bestelling bij je word bezorgd, wil je een tijdslevering? de kosten voor een tijdsblok van 2 uur zijn € 50,- ex btw., als je bij ons je telefoonnummer en/of mail adres hebt doorgegeven dan ontvang je van de vervoerder op de dag van bezorgen een melding hoe laat ze ongeveer bij je zullen zijn, let op! dit is geen zekerheid de vervoerder is afhankelijk van weer, verkeer, en onvoorziene omstandigheden.


Bezorgen Waddeneilanden:

Het bezorgen is gratis tot aan het vaste land, u kunt het verzenden vanaf daar zelf regelen of neem contact met ons op voor de leveringskosten.


Bezorgen in de rest van Europa:

Bel of mail ons voor de mogelijkheden; info@zensiv.nl of +31 (0)85 200 69 31


Afhalen:

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling zelf te komen afhalen in ons magazijn in Nieuw-Vennep. Je betaalt dan natuurlijk geen verzendkosten.

contant betalen of pinnen is mogelijk bij ons in de winkel