Alles op voorraad

Bezoek onze showroom

Laagste Prijs

Vanaf € 100,- gratis bezorgen binnen Nederland

Intracommunautaire levering/btw verleggen

Voor buitenlandse klanten is het mogelijk om een factuur op te maken en de btw te verleggen (Intracommunautaire levering).

Bij een intracommunautaire levering mag het 0%-tarief alleen worden toegepast als u als klant in uw EU-land btw verschuldigd bent wegens een intracommunautaire verwerving. In het algemeen is dat het geval als u een geldig btw-identificatienummer aan ons opgeeft. De juistheid van het nummer wordt nagegaan op de website VIES, uw btw-identificatienummer wordt in ons administratie bewaard.

Op het moment dat de factuur wordt uitgeschreven, moet duidelijk zijn of aan de voorwaarden voor een intracommunautaire levering is voldaan. Bij enige twijfel, is het 0% tarief niet van toepassing en wordt u als klant Nederlandse btw in rekening gebracht. U kunt dan, als u daar recht op hebt, de btw terugvragen via het EU-land waar u gevestigd bent, via de belastingdienst van dat land.

Wilt u gebruik maken van deze regeling, dan kunt u ons een mail sturen vermeld daarin uw bestelling, adres, telefoonnummer en uw btw identificatienummer. wij maken dan de factuur voor uw op zonder de btw u ontvangt deze dan per mail.

Let op! het is bij ons niet mogelijk om achteraf de btw terug te krijgen.