Menu
Menu
Winkelwagen
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacybeleid.

Levering Informatie

De op de website vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten komen voor rekening van de klant. De hoogte van de verzendkosten worden voor het tot stand komen van de overeenkomst aan de klant kenbaar gemaakt.

De klant heeft de mogelijkheid zijn bestelling bij Zensiv Saloninrichtingen op te halen. In een dergelijk geval worden geen verzendkosten aan de klant in rekening gebracht

De bestelling wordt opgestuurd naar het door de klant opgegeven adres, tenzij partijen zijn overeengekomen dat de klant zijn bestelling bij Zensiv Saloninrichtingen ophaalt.

Zensiv Saloninrichtingen gaat pas over tot het leveren van de producten indien de klant het volledige factuurbedrag heeft betaald.

Zensiv Saloninrichtingen kan er niet aansprakelijk voor worden gesteld indien door toedoen van de klant de levering vertraagd wordt.

De vermelde levertijd is niet als een fatale termijn te beschouwen.

De levertijd vangt aan op het moment dat de bestelling is bevestigd, Zensiv Saloninrichtingen de betaling voor de bestelling heeft ontvangen en Zensiv Saloninrichtingen alle gegevens van de klant heeft ontvangen die noodzakelijk zijn om de overeenkomst uit te kunnen voeren.

In het geval dat een vermelde levertijd wordt overschreden ten gevolge van een gebeurtenis, die in feite buiten de macht van Zensiv Saloninrichtingen ligt en niet aan haar doen en/of laten kan worden toegeschreven, zoals o.a. omschreven in artikel 17 van deze algemene voorwaarden, wordt deze termijn automatisch verlengd met de periode dat zij ten gevolge van een dergelijke gebeurtenis werd overschreden.

Overschrijding van de opgegeven levertijd geeft in geen geval recht op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Zensiv Saloninrichtingen heeft het recht de bestelling in gedeeltes te leveren.

De klant is verplicht de bestelde producten af te nemen. Geleverde producten kunnen niet geretourneerd worden, twijfelt u over een aanschaf van een product bezoek dan onze showroom.

Verder zijn alle voorwaarden van toepassing zoals beschreven in de algemene voorwaarden.