Menu
Menu
Winkelwagen
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacybeleid.

Beauty Apparatuur

Bij besteding vanaf € 100,- betaal je bij verzenden binnen Nederland géén verzendkosten.


Bent u op zoek naar professionele apparatuur voor uw schoonheidssalon, pedicure salon of manicuresalon? Dan bent u bij Zensiv aan het juiste adres! Wij verkopen hoge kwaliteit apparatuur voor uw salon. Complete beautytorens en multifunctionals, maar ook losse apparatuur zoals een borstelapparaat, loupelamp, Vapozone, Skin Scubber, enz.

U kunt u apparatuur eenvoudig bestellen via onze webshop. Wilt u de apparatuur eerst zelf bekijken? Bel of mail ons dan voor afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Vapozone, Stoomapparaat  Deze vapozone is een zeer hoogwaardige stoomapparaat met vele functies zoals timer, ozone, kruidenreservoir en oliën vilt. Door zijn elegante uiterlijk geeft deze vapozone uw schoonheidssalon inrichting een luxe uitstraling. Door zijn gebruiksvriendelijke instel..
€159,00
Toevoegen
Vapozone, Stoomapparaat Digitaal  Deze vapozone is een zeer hoogwaardige stoomapparaat met vele functies zoals timer, ozone, standby functie en een olie vilt. Door zijn elegante uiterlijk geeft deze vapozone uw schoonheidssalon inrichting een luxe uitstraling. Door zijn gebruiksvriendelijke ..
€189,00
Toevoegen
Deze stabiele dimbare loupelamp met tafelklem heeft een uniek design die in elke schoonheidssalon, nagelstudio, pedicure salon of tattoostudio past. Door de slanke vergrootglas in combinatie met de LED verlichting maakt het deze loupelamp zeer prettig om mee te werken. De loupelamp is zeer wendbaar ..
€149,00
Toevoegen
LoupelampDeze stabiele loupelamp met tafelklem heeft een uniek design die in elke schoonheidssalon, nagelstudio, pedicure salon of tattoostudio past. Door de slanke vergrootglas in combinatie met de LED verlichting maakt het deze loupelamp zeer prettig om mee te werken. De loupelamp is zeer wen..
€89,00
Toevoegen
Deze stabiele dimbare loupelamp met tafelklem heeft een uniek design die in elke schoonheidssalon, nagelstudio, pedicure salon of tattoostudio past. Door de slanke vergrootglas in combinatie met de LED verlichting maakt het deze loupelamp zeer prettig om mee te werken. De loupelamp is zeer wend..
€109,00
Toevoegen
Deze stabiele dimbare loupelamp met tafelklem heeft een uniek design die in elke schoonheidssalon, nagelstudio, pedicure salon of tattoostudio past. Door de slanke vergrootglas in combinatie met de LED verlichting maakt het deze loupelamp zeer prettig om mee te werken. De loupelamp is zeer wendbaar ..
€109,00
Toevoegen
Loupelamp op statief de Lux Deze loupelamp op statief heeft een uniek design die in elke schoonheidssalon, nagelstudio, pedicure salon, saloninrichting past. Door de slanke vergrootglas in combinatie met de LED verlichting maakt het deze loeplamp zeer prettig om mee te werken. De loupelamp..
€129,00
Toevoegen
Loupelamp op statief   Deze loupelamp op statief heeft een uniek design die in elke schoonheidssalon, nagelstudio, pedicure salon, saloninrichting past. Door de slanke vergrootglas in combinatie met de LED verlichting maakt het deze loupelamp zeer prettig om mee te werken. De loupelamp i..
€129,00
Toevoegen
 Het statief is zeer wendbaar en door zijn brede voet zeer stabiel.   Stabiel statiefIn zwart of wit verkrijgbaarLoupelamp apart verkrijgbaarTrays apart bij te bestellen + € 20,- ( foto trays dient als voorbeeld ) Alle prijzen zijn exclusief btw. Bezorgen is mogelijk. Alleen bij ze..
€49,00
  Dit statief is zeer wendbaar en door zijn ronde voet met 5 wieltjes zeer stabiel.   Stabiel statiefIn zwart of wit verkrijgbaarloupelamp apart verkrijgbaarLuxe uitstraling5 wieltjes met remTrays los bij te bestellen + € 20,- ( foto trays dient als voorbeeld ) Alle prijzen zi..
€59,00
Toevoegen
HALF MOON LAMP WITBeschikbare kleuren: wit of zwartDe Half Moon Lamp is een led lamp met 288 led lampjes die zowel wit als geel licht kunnen produceren. Dit maakt het een ideale lamp voor gebruik in een schoonheidssalon, omdat je de lichtkleur kunt aanpassen aan de behoeften van je klanten.De lamp i..
€169,00
Toevoegen
Beautytoren 10 in 1 met Diamond Microdermabrassie van Sonia Beauty   Deze luxe Beautytoren van Sonia Beauty staat in iedere schoonheidssalon en zegt iets over de behandelaar, deze toren beschikt over een: Digitale Vapozone, Loupelamp met energie zuinige led lampjes, Vacuüm, Spray, Bo..
€999,00 €1.099,00
Toevoegen
HALF MOON LAMP ZWARTBeschikbare kleuren: zwart of witDe Half Moon Lamp is een led lamp met 288 led lampjes die zowel wit als geel licht kunnen produceren. Dit maakt het een ideale lamp voor gebruik in een schoonheidssalon, omdat je de lichtkleur kunt aanpassen aan de behoeften van je klanten.De lamp..
€169,00
Toevoegen
Deze multifunctional 6 in 1 van Sonia Beauty staat in iedere moderne schoonheidssalon. De multifuctional beschikt over een: Vacuüm, Spray, Borstelapparaat, Ultrasoon, Galvanic en High Frequence. Vacuüm met diverse opzetstukken Spray Borstelapparaat met timer, links en rechts draaiend, i..
€399,00
Toevoegen
Borstelapparaat H2601 De borstelapparaat H2601 is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. Door digitale instellingen is de snelheid gemakkelijk en nauwkeurig in te stellen. In tegenstelling van andere borstelapparaten heeft de H2601 een recht handstuk i.p.v. van een pistool vorm waardoor..
€119,00
Skin scrubber H2201 De Skinscrubber lijkt op een spatel waarmee u door middel Utrasone trillingen overtollig vuil en talg, vet verwijderd uit de opperhuid. Haaks op de huid is de reinigende werking maar door het topje plat op de huid te leggen kan men er perfect werkstoffen mee in de huid sl..
€199,00 €259,00
Diamond microdermabrasie, met 3 handstukken en 9 verschillende opzetstukken zeer gebruiksvriendelijke instelling digitale instelling compact formaat timer 3 handstukken 9 opzetstukken instelbare zuigkracht Nu mogelijk om te betalen in 3 termijnen zonder extra kosten met In3, k..
€169,00 €209,00
Toevoegen
Diamond microdermabrasie KIT t.b.v de H-3201 of de Beautytoren H-5050 (met microdermabrasie funtie) 3 handstukken 9 opzetstukken zakje viltjes Alle prijzen zijn exclusief btw. Bezorgen is mogelijk. Alleen bij zelf ophalen is het mogelijk om te pinnen.          ( op accessoires wo..
€99,00
Toevoegen
Handdoeken warmer    De Handdoekenwarmer is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat, Het heeft een half transparant raam en genoeg ruimte op het rekje voor zes kleine handdoekjes,het is eenvoudig open en dicht te doen en er is een lekbakje onder het deurtje te bevestigen,De temperatuur is eenvou..
€169,00
Handdoekenwarmer XL  De Handdoekenwarmer XL is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat, Het heeft een half transparant raam en genoeg ruimte op het rekje voor twaalf kleine handdoekjes,het is eenvoudig open en dicht te doen en er is een lekbakje onder het deurtje te bevestigen,De temperatuur i..
€189,00
Toevoegen
Handdoek warmer XL   De Handdoeken warmer is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat met genoeg ruimte op het rekje voor handdoekjes/kompressen, het deurtje is eenvoudig open en dicht te doen en er is een lekbakje om het teveel aan vocht op te vangen De temperatuur is eenvoudig te regelen doormi..
€119,00 €179,00
Toevoegen
UV Sterilisator De UV sterilisator is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat,Door middel van UV licht worden al uw {beauty} instrumenten,scharen kammen handdoeken etc eenvoudig  in 30 tot 60 minuten gesteriliseerd. in 30 tot 60 minuten gedesinfecteerd eenvoudig te verwijderen lade g..
€69,00
Manicure LED lamp 36Watt De LED uithardingslamp is een must voor iedere manicuresalon en nagelstudio! LED 36 watt 15 seconde timer automatisch aan als de hand in de lamp gaat start/pauze knop  bodemplaat werkt met een magneet bodemplaat verwijderbaar   Alle prijzen zijn ex..
€69,00
Toevoegen
Manicure opbouw tafel afzuiger PowerDust Een compacte stofafzuiging voor op de manicure tafel. De PowerDust is makkelijk in gebruik voor elke manicurebehandeling. De PowerDust heeft een sterke zuigkracht en heeft een vervangbaar stoffilter. Gebruik de PowerDust met het meegeleverde stofdoekje ..
€169,00
Toevoegen
Manicure tafel afzuigerDeze losse afzuiger met stofzakje is handig voor op elke tafel.Alle prijzen zijn exclusief btw. Bezorgen is mogelijk. Alleen bij zelf ophalen is het mogelijk om te pinnen...
€25,00
Toevoegen
Manicure UV/LED lamp Sun plus Deze uitharding lamp met UV/LED is geschikt voor alle soorten gels en gelpolish en heeft een 99s functie die de sterkte van het uitharden langzaam activeert zo worden de buildergels langzaam uitgehard en voorkomt het dat sommige gels een branderig gevoel geven. De bo..
€29,00
Toevoegen
Manicure UV/LED lamp Sun plus Deze uitharding lamp met UV/LED is geschikt voor alle soorten gels en gelpolish en heeft een 99s functie die de sterkte van het uitharden langzaam activeert zo worden de buildergels langzaam uitgehard en voorkomt het dat sommige gels een branderig gevoel geven. De bo..
€29,00
Toevoegen
De K-35 Crafien is een originele nagelfrees van Saeyang Deze professionele digitale manicure frees van Saeyang K-35 Crafien heeft een toerental tot 30.000 rpm en heeft een mooi stevig handstuk dat stevig in de hand ligt. De nagelfrees loopt super soepel en is erg fijn om mee te werken voor de pro..
€249,00
Toevoegen
De K-35 Cube Marathon is een originele nagelfrees van Saeyang     Deze professionele manicure frees van Saeyang K-35 Cube heeft een toerental tot 30.000 rpm en heeft een mooi stevig handstuk dat stevig in de hand ligt. De nagelfrees loopt super soepel en is erg fijn om mee te werken v..
€139,00 €169,00
Toevoegen
De K-35 Cube Marathon is een originele nagelfrees van Saeyang   Deze professionele manicure frees van Saeyang K-35 Cube heeft een toerental tot 30.000 rpm en heeft een mooi stevig handstuk dat stevig in de hand ligt. De nagelfrees loopt super soepel en is erg fijn om mee te werken voor de prof..
€139,00 €169,00
Toevoegen
De K-35 mini is een originele nagelfrees van Saeyang, met dezelfde power als de K-35 Crafien. Deze professionele nagelfrees van Saeyang K-35 mini heeft een toerental van 30.000rpm en heeft een mooi stevig handstuk. De nagelfrees loopt super soepel en is er fijn om mee te werken voor de nagelstyli..
€179,00
De K-38 Portable is een originele nagelfrees van Saeyang Deze professionele manicure frees van Saeyang K-38 Portable heeft een toerental tot 30.000 rpm en heeft een mooi stevig handstuk dat stevig in de hand ligt. De nagelfrees loopt super soepel en is erg fijn om mee te werken voor de professi..
€249,00 €299,00
Toevoegen
1 - 32 van 38 (2 pagina's)